Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

The Marionnetes- Στης ζωής το καρναβάλι (2010)



"Το γκρουπ The marionnetes δημιουργήθηκε το Σεπτέμβρη του 2008.Η ηχογράφηση του cd έγινε το Μάρτιο του 2010.Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην υλοποίηση αυτού του δίσκου , το οποίο αφιερώνουμε στον Τόλη και τον Κώστα που δεν είναι πια κοντά μας
The marionnetes αποτελούνται από :

Μήτσος : Κιθάρα , φωνή
Τόλης : Μπάσο
Λάκης : Τύμπανα"

(οπισθόφυλλο δίσκου)




Οι Marionnetes είναι μία φρέσκια μπάντα που υπάρχει εδώ και δύο χρόνια. Αυτή είναι η πρώτης της δισκογραφική δουλειά (ανεξάρτητη) η οποία περιέχει δέκα κομμάτια ελληνόφωνα.
Με κύρια βάση το punk-rock εισχωρούν και σε άλλους χώρους, άλλοτε ποιο σκοτεινούς με post-punk ηχοχρώματα και άλλοτε ποιο μελωδικούς με rockabillάδικες επιρροές δίνοντας έναν πιο πλουραλιζέ χαρακτήρα σε αυτή τους τη δουλειά. Η 'βρωμιά' είναι διανεμημένη με μέτρο και με σωστό τρόπο στα κομμάτια τους αποφεύγοντας τις έντονες 'βαβούρες'. Η 'επανάληψη' είναι μία λέξη που δεν πρέπει να γνωρίζουν οι Marionnetes καθώς το κάθε τους κομμάτι είναι ξεχωριστό με αποτέλεσμα να μην κουράζουν καθόλου τον ακροατή και να ακούγεται ολόκληρο το album τους ευχάριστα.

Η στιχουργική τους ασχολείται με την καθημερινότητα, τη πλασματική πραγματικότητα που ζούμε χάνοντας την ουσία. Μας προτρέπουν να αποκοπούμε και να ζήσουμε χωρίς παρωπίδες.

Η Βρετανική κλασική punk σκηνή διαφαίνεται ως βασική επιρροή τους με μπάντες όπως οι Sex Pistols και οι Buzzcocks αλλά και η κλασική Ελληνική Punk καθώς μου θύμισαν έντονα σε κάποια σημεία τους Εκτός Ελέγχου αλλά και τους Χαοτική Διάσταση και τους Αντί...

Το Artwork αν και λιτό είναι καλοπροσεγμένο με το εξώφυλλό του να περνάει ένα ιδιαίτερο μήνυμα.

Συνοψίζοντας... εδώ έχουμε να κάνουμε με μία ιδιαίτερη μπάντα, με τον δικό της χαρακτήρα παρόλο που είναι πολύ νωρίς για να το πούμε αυτό, καθώς είναι μόλις η πρώτη της απόπειρα. Σίγουρα χρειάζονται δουλίτσα στον ήχο τους και εξέλιξη, αλλά οι βάσεις που έχουν βάλει είναι πολύ σταθερές.

από www.rockap.gr


Download


 http://www.myspace.com/themarionnetes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου