Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Alt Tc Discography


Σαν ΑΛΤ Τ.C δημιουργηθήκαμε τον Ιούλιο του '94 ικανοποιώντας την ανάγκη που νιώσαμε για πολιτική και δημιουργική έκφραση μέσω της μουσικής. Η αρχική σύνθεση ήταν: Αλέξης-τύμπανα, Δώρος-μπάσο/φωνή, Γιώργος-φωνή και Δημήτρης-κιθάρα.
Έτσι τον Αύγουστο ηχογραφήσαμε το πρώτο μας demo με τίτλο "Κοινωνία 2000-θάνατος" με 6 τραγούδια.
Τον Ιούλιο του '95 ηχογραφήσαμε 3 τραγούδια τα οποία πήραν τη μορφή ενός 7" το οποίο κυκλοφόρησε τα τέλη της ίδιας χρονιάς και είχε τιτλο "Στόχος ονείρων".
Η αποχώρηση του Γιώργου στις αρχές του '97 σηματοδοτεί σημαντικές αλλαγές τόσο στη μουσική όσο και στη πολιτική στάση μας απέναντι της.
Στα μέσα του '97 και ύστερα απο κάποιες παροδικές συνθέσεις καταλήξαμε στη σύνθεση: Αλέξης-τύμπανα/φωνή, Δώρος-φωνή/μπάσο, Δημήτρης-κιθάρα και Σπύρος-κιθάρα/φωνή.
Τον Αύγουστο του '98 ηχογραφήσαμε το δεύτερο demo μας με τίτλο "Ακόμα ζωντανός" το οποίο περιείχε 10 τραγούδια. Το demo αυτό κυκλοφόρησε το Νοέμβρη της ίδιας χρονιάς.
Στο μεταξύ το Μάη είχαμε ήδη ηχογραφήσει 5 τραγούδια τα οποία κυκλοφόρησαν τον Μάη του 2000 σε ένα split LP με τους 20 MINUTES DE CHAOS από Γαλλία. Τον ίδιο μήνα η μπάντα αποχωρεί απο τον Σπύρο και συναντά τον Άκη.
Από τα τέλη του 2001, αναθεωρώντας κάποιες από τις απόψεις μας για την εμπορευματοποίηση της μουσικής (και όχι μόνο) δημιουργίας και ψάχνοντας τρόπους και πρακτικές αντίστασης, αυτή τη φορά αληθινά συλλογικές, συμμετέχουμε σε μια ευρεία αντιεμπορευματική κίνηση μουσικών σχημάτων, θεατρικών ομάδων, συλλογικοτήτων και ατόμων με κοινό παρονομαστή την χωρίς αντίτιμο λογική.
Τον Γενάρη του 2002 ηχογραφούμε το τραγούδι "μια δόση φαντασίας" ύστερα απο μια μακρά περίοδο "ανακατατάξεων" τόσο στο εσωτερικό της μπάντας όσο και ατομικά.
Στο μεταξύ ο Δημήτρης ύστερα από 6 χρόνια στη μπάντα μας αφήνει, την ίδια στιγμή όπου ο Σπύρος έρχεται στην μπάντα και η μπάντα στον Σπύρο...
Συνεχίζουμε...


ALT TC - Demo  download
ALT TC - Τάφος ονείρων download
ALT TC - Ακόμα ζωντανός download 
ALT TC - Πουλημένη καθημερινότητα download

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου