Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

The Ducky Boyz Discography

Οι Ducky Boyz είναι μία psychobilly, surf-punk μπάντα από την Αθήνα, που πρωτοεμφανίστηκε το 2002. Μετά από αρκετά live-parties και 2 demos, κυκλοφορούν το πρωτο τους albumNo Regrets” το 2005 με την πολύτιμη βοήθεια της ελληνικής ανεξάρτητης Blind Bastard Records.

Μετά από μερικές αλλαγές στα μέλη τους (ξεκίνησαν σαν 4μελής μπάντα-συνέχισαν σαν τρίο) κυκλοφορούν το 2008 το 7” singleNear Death Experience” ξανά από την Blind Bastard. Παραγωγός η εταιρεία “Mad Dog Recordings” η οποία ανήκει στον Paul Fenech  (τον τραγουδιστή των Meteors δηλαδή…).
Συνεχίζουν να δίνουν συναυλίες απτόητοι με πολύ σημαντικά ονόματα της underground σκηνής (The Meteors, Mad Sin, The Last Drive, The Monofones). Το 2009 ταξιδεύουν στην Κωνσταντινούπολη για ένα live στο Dogz Star club και έπειτα στην Ελβετία για μια mini περιοδεία και 3 live σε 4 ημέρες!

Αλλά τα σχέδια για ένα δεύτερο album έφεραν πολλά προβλήματα στο συγκρότημα καθώς περίμεναν 2 χρόνια για αυτό το album (προβλήματα με studios-labels κτλ) καθώς η Blind Bastard δεν υπήρχε πια. Έτσι, την άνοιξη του 2010 αποφασίζουν να διαλύσουν.
Αυτή η προσωρινή όπως αποδείχτηκε διάλυση κράτησε για έναν χρόνο περίπου. Αποφασίζουν να προσθέσουν και δεύτερο κιθαρίστα και να κυκλοφορήσουν σε δικό τους label το δεύτερο albumMaking it worse”.
Το group πάντα ήθελε μια κυκλοφορία σε βινύλιο και με τη βοήθεια της Labyrinth of thoughts κυκλοφορούν αρχές του 2013, το “Making it worse” με 3 extra ακυκλοφόρητα tracks που ηχογραφήθηκαν αποκλειστικά για αυτή την κυκλοφορία, η οποία δεν περιείχε τις διασκευές του cd.

Oι Ducky Boyz (με μόνιμο πλέον τέταρτο μέλος στη δεύτερη κιθάρα) εξακολουθούν να ροκάρουν στην underground σκηνή της Αθήνας, έχοντας πολλά όνειρα και σκέψεις για τα επερχόμενα χρόνια, που περιλαμβάνουν και ένα τρίτο album…. cheers!

The Ducky Boyz :

Harris G.: Guitar & Vocals
Lefterat: Bass & Vocals
Thanos: Guitar
Kostas P.: Drums



The Ducky Boyz [2003] Download
The Ducky Boyz No regrets [2005] Download
The Ducky Boyz Near death experience [2007] Download
The Ducky Boyz Making it worse Download
The Ducky Boyz Download



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου