Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Χριστούγεννα με σκοτεινές μουσικές αποχρώσεις.



Η Inner Ear επανακυκλοφορεί όλη τη δισκογραφία των Villa 21, στην ιστορικήCreep Records, σε ένα πολυτελές Limited box set .

Μία περίοδος στην οποία κυκλοφόρησαν τα δύο πρώτα τους LP (“Ghost on The Move” και “Men Of Clay”) και τα δύο μοναδικά τους επτάϊντσα (“I See No!/The dream” και “Move”).


Στα παραπάνω προσθέστε ένα πλούσιο booklet με όλες τις δημοσιεύσεις του Τύπου της εποχής και σπάνιες φωτογραφίες του συγκροτήματος.

Και για το τέλος μία πραγματικά μεγάλη έκπληξη για όλους τους φίλους του ελληνικού post punk: τρία κομμάτια των ιστορικών Rehearsed Dreamsηχογραφημένα το 1985, τα οποία κυκλοφορούν για πρώτη φορά σε ένα συλλεκτικό επτάϊντσο. Ένα ακόμα συγκρότημα της Creep Records το οποίο κυκλοφόρησε ένα και μόνο LP αναφοράς με τίτλο “Repulsion” την ίδια χρονιά. Τα κομμάτια προέρχονται από ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις του συγκροτήματος και θα δουν για πρώτη φορά το φως της μέρας. Ή το σκοτάδι της νύχτας αν το προτιμάτε...
Και οι δύο κυκλοφορίες είναι από σήμερα διαθέσιμες για προπαραραγγελία στο online shop της Inner Ear στην κατηγορία “reissues”. Προλάβετε πριν εξαντληθούν!



http://www.rockap.gr/?p=10365

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου