Πέμπτη, 1 Ιανουαρίου 2015

Chernobyl (A)ttack - Self titled (2014)

Σχηματίστηκαν σαν ένα project των "Kalazaar"-"Υστερία"-"Ασφυξία", στα μέσα του 2009 στην Αθήνα. Το '10 κυκλοφόρησαν ένα ομώνυμο demo cd με τρία κομμάτια. Την ίδια χρονιά συμμετείχαν με τα κομμάτια "Αρνήσου Το Στρατό" και "Ορδές Εκδίκησης", στη συλλογή οικονομικής ενίσχυσης "Solidarity Is Our Weapon" της "Anarchopunk Collective Athens". Το '11 συμμετείχαν στη d.i.y. ισπανική συλλογή Recopilatorio Solidario:El Triangulo Anarquista" με δύο κομμάτια. Τον ίδιο χρόνο κυκλοφόρησαν μια split κασέτα σε πενήντα αντίτυπα, με τους Θεσσαλονικείς "Go Filth Go", η οποία περιείχε εννιά κομμάτια τους ηχογραφημένα από συναυλία τους στην Ξάνθη. Το '13 ξεκίνησαν ηχογραφήσεις στο στούντιο "Ignite" και την επόμενη χρονιά κυκλοφόρησαν τα δεκατέσσερα κομμάτια σε έναν ομώνυμο d.i.y. βινύλιο, σε πεντακόσιες κόπιες.
Μέρος των εσόδων του δίσκου πήγε για την οικονομική στήριξη φυλακισμένων του κοινωνικού πολέμου. Το γκρουπ έχει εμφανιστεί σε πολλά αυτοοργανωμένα live σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.


Ο πρώτος δισκος των Chernobyl Attack είναι μια Diy παραγωγή ,η οποία διανέμεται από την ίδια την μπάντα .Κοστίζει 11 ευρώ και μερος των εσόδων δίνονται για οικονομική ενίσχυση σε φυλακισμένους  αναρχικούς συντρόφους .

Όποιος θέλει να προμηθευτεί τον δίσκο επικοινωνεί σε αυτό το mail : lovotomipunk@hotmail.com

http://chernobylattack.bandcamp.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου