Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΝΚΡΕΑΣ - Προβληματικά Παιδιά (2014)

Η μπάντα ξεκίνησε το 2003 σε ένα GARAZ στην ΒΕΡΟΙΑ. Μέλη ήταν ο ΜΗΤΣΟΣ (ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΟΣ-ΜΠΑΣΟ) , ο ΚΩΣΤΑΣ (ΦΙΦΙΣ-ΦΩΝΗ),o ΠΑΡΗΣ (ΠΙΘΗΚΟΣ-ΤΥΜΠΑΝΑ) και ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ (SKIN-ΚΙΘΑΡΑ)...Κάναμε πρόβες με ότι μπορούσαμε, δύσκολα χρόνια, ο εξοπλισμός λίγος..Περίπου ένα 5μηνο μετά έρχεται στην μπάντα ο Οδυσσέας (ΜΑΟ-ΚΙΘΑΡΑ) σαν δεύτερη κιθάρα και το σχήμα μεγαλώνει..

Ο χώρος δεν μας χωρούσε πια και παίρνουμε την απόφαση να κάνουμε κατάληψη σε έναν νέο χώρο και να τον φτιάξουμε STUDIO..Το STUDIO υπάρχει μέχρι και σήμερα και έχει εξοπλιστεί με δικά μας μηχανήματα πλέον και αυτό βοήθησε στο να συνεχίσει να υπάρχει και η μπάντα τόσα χρόνια..

Το 2004 γράφουμε τον πρώτο μας δίσκο (άθλιος μεν με πολύ κόπο δε) και δυστυχώς μας αποχαιρετά απο την μπάντα ο Δημήτρης(skin) γιατί φεύγει μόνιμα για θεσ-νικη..συνεχίζουμε οι 4 μας την μπάντα μέχρι το 2009 με πολλά live σε ολόκληρη την Ελλάδα όπου και γράφουμε 2 LIVE CD's με κιθαρίστα πλέον μόνο τον Οδυσσέα...

Το 2010 αποχωρεί απο την μπάντα ο Οδυσσέας για προσωπικούς λόγους και κατευθείαν βρισκόμαστε σε αναζήτηση κιθαρίστα..και τότε να που έρχεται στην μπάντα ο JOHNNYS (ΒΛΑΧΟΣ-ΚΙΘΑΡΑ)και 3 χρόνια τώρα είμαστε οι 4 μας..ο Γιάννης έφερε νέο αέρα στην μπάντα και νέους ήχους..

Συνεχίζουμε τα LIVE και προσπαθούμε να γράψουμε νέο δίσκο με κομμάτια για τα 10 χρόνια της μπάντας..


Προβληματικά Παιδιά [2014]   Download

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου