Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2013

THE DUCKY BOYZ – Making it worse LP (+ 3 bonus ακυκλοφόρητα) (Lot 010)


Δίσκος με ιστορία και λίγη ταλαιπωρία. Αλλά that’s rock’n'roll, σωστά? Άρχισε να ηχογραφείται το 2007, συνεχίστηκε το 2009, για να καταλήξει να κυκλοφορήσει σε cd από το ίδιο το συγκρότημα το 2011… Η Labyrinth of thoughts ανέλαβε να περάσει το γνωστό,  surf – garage – psychobilly – punk (!) ήχο του group σε βινύλιο. Χωρίς περιθώρια για κανενός είδους αμφισβήτηση, αφού το σφυροκόπημα ξεκινά από το πρώτο δευτερόλεπτο  και σταματά μόλις η βελόνα χτυπήσει στην ετικέτα του δίσκου.

To lp περιλαμβάνει φυσικά όλες τις συνθέσεις των Ducky που υπάρχουν στην cd έκδοση + 3 κομμάτια από το sold out 7” single Near death experience + 3 ολοκαίνουργια τραγούδια που ηχογραφήθηκαν το Φθινόπωρο του 2012, ειδικά για αυτή την κυκλοφορία. Μαζί με ένθετο που περιλαμβάνει στίχους και ανέκδοτο artwork.

Περιορισμένη έκδοση σε 300 αντίτυπα, όλα σε μαύρο χρώμα, με mastering ειδικό για το βινύλιο.

Order : εδώ

Hμερομηνία κυκλοφορίας : 29/1/2013

Τracklist :

Really killing me / You ‘re wrong / Dancing in the graveyard / I got hate / Making it worse / Unspoken words / Can’t leave the game / Shout / Road to nowhere / Near death experience * / Not my day * / To love and to be loved * / Psychotic ** / Motorhead ** / Dead end **

* Near death experience 7” single (out of print)

** Aκυκλοφόρητα bonus tracks


πηγή : εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου